Itsenäisyyspäivä ja lupauksenanto Rajamäen kirkossa 6.12.

RaMe viettää perinteisesti Suomen itsenäisyyspäivää 6.12. Kokoonnumme ensin Rajamäen kirkkoon messuun ja sen jälkeen lupauksenantotilaisuuteen.

Partiolaiset kokoontuvat pe 6.12.2019 klo 9.45 Rajamäen kirkon radanpuoleisella takapihalla, josta siirrytään kirkkoon kulkueena. Vanhemmat voivat siirtyä suoraan kirkkoon istumaan.  Messun ja seppeleenlaskun jälkeen Rajamäen Metsänkävijät kokoontuvat takaisin kirkkoon lupauksenantotilaisuuteen, mihin vanhemmat sukulaisineen sekä ystävineen ovat ehdottomasti tervetulleita! Uudet partiolaiset antavat partiolupauksen ja saavat Metsänkävijöiden huivin. Tilaisuudessa jaetaan myös syksyn aikana suoritetut merkit.

Tervetuloa juhlimaan 102-vuotiasta Suomea ja uusia metsänkävijöitä! Lupauksenantotilaisuuden jälkeen perinteisesti johtajakahvit kololla.

Kommentointi on suljettu.