Adventtikalenteri 2020

Ostamalla partiolaisten adventtikalenterin (10 €) tuet paikallista Rajamäen Metsänkävijöiden partiotoimintaa, osta siis omasi nyt! Tänä vuonna ovelta ovelle myyntiä partiolaiset voivat tehdä turvallisuussyistä ainoastaan terveiden tuttavien luona. Pyrimme olemaan myös kauppakeskus Lähteessä paikalla marraskuussa useana päivänä. Maksu onnistuu tänä vuonna myös MobilePay sovelluksella. 

Voit tiedustella kalentereita kampanjapääliköltä marjo.nikko@gmail.com. Varmasti löydämme yhdessä turvallisen tavan toimittaa kalenterit kaikille halukkaille kotiovelle.

Kalenterin voi ostaa myös verkkokaupasta osoitteesta  www.adventtikalenteri.fi. Verkkokaupassa valitse tuettavaksi lippukunnaksi Rajamäen Metsänkävijät. Verkkokaupan kalenterit toimitetaan vastaanottajalle postissa.

Itsenäisyyspäivä ja lupauksenanto Rajamäen kirkossa 6.12.

RaMe viettää perinteisesti Suomen itsenäisyyspäivää 6.12. Kokoonnumme ensin Rajamäen kirkkoon messuun ja sen jälkeen lupauksenantotilaisuuteen.

Partiolaiset kokoontuvat pe 6.12.2019 klo 9.45 Rajamäen kirkon radanpuoleisella takapihalla, josta siirrytään kirkkoon kulkueena. Vanhemmat voivat siirtyä suoraan kirkkoon istumaan.  Messun ja seppeleenlaskun jälkeen Rajamäen Metsänkävijät kokoontuvat takaisin kirkkoon lupauksenantotilaisuuteen, mihin vanhemmat sukulaisineen sekä ystävineen ovat ehdottomasti tervetulleita! Uudet partiolaiset antavat partiolupauksen ja saavat Metsänkävijöiden huivin. Tilaisuudessa jaetaan myös syksyn aikana suoritetut merkit.

Tervetuloa juhlimaan 102-vuotiasta Suomea ja uusia metsänkävijöitä! Lupauksenantotilaisuuden jälkeen perinteisesti johtajakahvit kololla.

Adventtikalenteri 2019

Ostamalla partiolaisten adventtikalenterin (10 €) tuet paikallista partiotoimintaa, osta siis omasi nyt! Myynti tapahtuu tuttuun tapaan ovelta ovelle, mutta pyrimme olemaan myös kauppakeskus Lähteessä. Voit tiedustella kalentereita kampanjapääliköiltä anne.halme@luukku.com ja marjo.nikko@gmail.com. Kalenterin voi ostaa myös verkkokaupasta osoitteesta www.adventtikalenteri.fi, mutta postilakon vuoksi ei voida taata lähetyksen olevan ajoissa perillä. Verkkokaupassa valitse tuettavaksi lippukunnaksi Rajamäen Metsänkävijät.

HUOM!
Nyt myynnissä myös tulitikut – puntti 2.50 € / kpl ja takkatikkuaski 2.50 €/ kpl.